ZONGULDAK / EREĞLİ - Bayat Ortaokulu

Bayat Ortaokulu

BAYAT KÖYÜ KDZ. EREĞLİ/ ZONGULDAK
Vizyon
Okulumuzu, köy okulu önyargılarını kırıp, bulunduğu durumdan daha üst seviyelere taşıyarak, öğrencilerimizi başarılarıyla ses getiren, davranışlarıyla herkese örnek olan, özgüveni gelişmiş, milli ve manevi değerlerine bağlı bireyler olarak yetiştirmek.
Misyon
Eğitim ve öğretim programımızı içinde bulunduğumuz çevrenin şartlarını dikkate alarak, etkili ve verimli bir şekilde uygulayan, öğrencilerimize, ilgi ve yetenekleri doğrultusunda ihtiyaçlarına uygun bir eğitim hizmeti sunan, onları vicdanlı, ahlaklı, mutlu, başarılı, ilkeli, araştıran, sorgulayan, kendisine, ülkemize ve insanlığa faydalı nesiller olarak yetiştiren bir kurum olmak.
Öğretim Şekli :Tam gün eğitim
Saatler
Normal Ders Programı:08:50-15:00 Yetiştirme kurs saatleri: Hafta İçi 15:10-17:20 ( Salı- Çarşamba-) Hafta Sonu: Cumartesi ( 09:00-15:00)
Öğretmen Servisimiz yoktur. Kişisel araçlarla ulaşım sağlanmaktadır